Режим роботи їдальні

У режимі школи велике значення надається організації раціонального, збалансованого харчування відповідно до віку і стану здоров’я учнів.

В школі розроблені комплексно-цільові заходи організації  харчування учнів, якими передбачено:
  • зміцнення матеріально-технічної бази їдальні;
  • удосконалення різноманітності раціону харчування;
  • виховання культури прийому їжі;
  • пропаганда здорового способу життя.
Кожен прийом їжі, її енергетична цінність відповідають віку, стану здоров’я учнів, рівню енергетичних затрат та нормам харчування для загальноосвітніх шкіл.
Серед умов, які впливають на активну діяльність дітей, важливе місце займає правильна організація та дотримання режиму харчування. В школі режим харчування учнів тісно пов’язані із режимом дня.  Повноцінне харчування допомагають активному режиму дня учнів.
Харчування учнів організовано на основі циклічного перспективного меню. Перспективне меню складається з урахуванням сезонності (на зимово-весняний і літньо-весняний періоди року) та наявність сезонних продуктів, свіжий овочів, фруктів, ягід або консервованих фруктів, сухофруктів, квашених овочів, соків, варення.
Питання організації харчування знаходиться на контролі ради школи, адміністрації та керівництва.
Для оформлення безкоштовного харчування учнів пільгових категорій батьки або особи, які їх замінюють, на ім’я керівника навчального закладу подають такі документи:

• заяву;
• копію посвідчення або довідку, що підтверджує соціальний статус дитини.

Графік харчування 2023-2024н.р.